Kalkløser Spray findes nu med EU Blomsten
11 jun 2019

Vi har i den forgangne uge haft besøg af Venstres EU-kandidat Linea Søgaard-Lidell til en snak om hvordan vi som en moderne kemikalievirksomhed forsøger at gå forrest i kampen for miljøet.

Besøg af Venstres EU-kandidat
12 apr 2019

Vi har i den forgangne uge haft besøg af Venstres EU-kandidat Linea Søgaard-Lidell til en snak om hvordan vi som en moderne kemikalievirksomhed forsøger at gå forrest i kampen for miljøet.

Rengør din pensel med Sterling Brun Sæbe
05 apr 2019

Hvis uheldet er ude og du ikke har fået rengjort din pensel efter brug, så er det ikke nødvendigt at smide den ud. Det kan med stor sandsynlighed reddes.

Sterling Polish Company A/S forlænger deres engagement med Lyngby Boldklub
18 dec 2018

Sterling Polish Company har siden virksomheden blev grundlagt i 1941 leveret pudsemidler af høj kvalitet ud fra forretningsidéen: ”Skinnende sølv, rent og tiltalende. Sådan ønsker brugerne det”.

Verdens første pudsecreme med EU’s miljøblomst
18 dec 2018

Vi hos Sterling Polish, som de første i verden, præsenterer en miljømærket pudsecreme, nemlig Bistro Sølverensecreme med den anerkendte miljømærkning, EU-Blomsten. Stadig flere danskere vælger i dag miljørigtigt, når de handler ind i det lokale supermarked.

Sterling Kalkløser Spray
13 apr 2018

Sterling Kalkløser Spray er et flydende rengøringsmiddel med højaktiv kalkløsning, der giver glans og samtidig fjerner kalk og andre pletter fra brusekabiner, badekar, rustfrit stål, fliser, håndvaske, forkromede armaturer o.lign.

Rensning af Sølvtøj
08 mar 2018

Når du skal til at stå for rensning af sølvtøj, så er det vigtigt, at du ved hvilke produkter du skal bruge og hvordan du håndterer processen. Sterling tilbyder mange forskellige rensecremer til rensning af metaller og sølvtøj – Men hvordan bruger du dem og hvad virker til de forskellige ting?

Træbehandling
14 feb 2018

Læs Bo Junkers succes historie om, hvordan han fandt en gammel designer stol i dårlig stand, hvor han valgte at renovere den blandt andet ved hjælp af Sterling Teakolie. Resultatet var enestående og stolen stråler som ny efter Bo lagde det hårde arbejde i processen.

Pletfjerning
17 jan 2018

Har du problemer med fjernelse af pletter og urenheder? Læs herunder hvordan du ved hjælp af Sterlings egen Citronsyre kan fjerne langt de fleste pletter på en utrolig nem og simpel måde. Husk altid, at du kan gentage behandlingen for at få et bedre resultat.

Afkalkning af køkkenmaskiner
17 jan 2018

Er det tid til at afkalke dine maskiner i hjemmet? Læs her en guide, der forklarer hvordan du på den bedst mulige måde, afkalker dine maskiner. Du kan både se hvordan du afkalker opvaskemaskinen, kaffemaskinen, elkedlen og filtre fra eventuel vandhane eller bruser.