Kemiker

Med respekt for kvalitet og miljø

Har du lyst til at være en del af en velrenommeret dansk virksomhed med et stærkt brand og stærke historiske rødder? 

Sterling Polish Company A/S har eksisteret i 80 år og været en fast del af den skandinaviske husholdning lige så længe. Virksomheden har et stort fokus på at udvikle miljørigtige produkter og et kompromisløst krav om høj kvalitet. Nu søges en kemiker, der kan bidrage til denne udvikling. 

Din opgave bliver dels at produktudvikle på eksisterende produkter, både hvad angår selve produktionsmetoden, men også i forhold til de ingredienser, der anvendes. Desuden bliver du en bærende kraft i at skabe nye og markedsrelevante produkter. 

Du vil også skulle bidrage med din indsigt i, hvordan miljørigtige råvarer med fordel kan anvendes i nuværende og fremtidige produkter. 

Herudover vil din opgave blive at 

  • Samarbejde med leverandører og andre samarbejdspartnere omkring produktionsmetoder, recepter og ingredienser.
  • Sikre at virksomheden lever op til de til hver en tid gældende lovkrav omkring dokumentation.
  • Udføre laboratoriearbejde.
  • Vurdere sikkerheds- og miljømæssige aspekter.
  • Sikre at REACH-lovgivningen bliver fulgt.
  • Udvikle recepter. 

Sterling Polish Company A/S tilbyder dig at blive det vigtige omdrejningspunkt i et lille og sammentømret team.

Du har en baggrund som kemiker fra universitetet eller en tilsvarende erfaring/uddannelse inden for industrikemi. Du har +5 års erfaring fra en produktionsvirksomhed, hvor du har været vant til at træffe beslutninger og indgå i samarbejde med en bred vifte af samarbejdspartnere. 

Af natur er du nysgerrig, og du har en udadvendt og inkluderende arbejdsform. Du er også drevet af  hele tiden, at sikre, at det, du laver, bliver gjort omhyggeligt og ordentligt.   

Yderligere information 

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Kristina Wilkki hos KAR+CO på telefon 61 22 34 64

Ansøgning 

Ansøgninger behandles løbende. Upload din ansøgning til KAR+CO ved at klikke på ’Søg stillingen.’

Har du problemer med at uploade din ansøgning, er du velkommen til at kontakte KAR+CO.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.

Sterling Polish Company A/S blev grundlagt I 1941 og har siden da leveret pudse- og rengøringsmidler af højkvalitet på især det danske marked. I et tæt samarbejde med den danske sølvsmedje Georg Jensen & Wendel A/S har virksomheden gennem alle årene været garant for miljøvenlige og samtidig effektive produkter til dagligdagen indenfor metalpudsemidler, rengøring og møbelpolish.

I dag står en meget stor del af de mere end 40 produkter på hylderne i langt de fleste dagligvarebutikker, og en mindre del går til eksport – primært Sverige. 

Sterling Polish Company A/S har produktionen i huset for at fastholde kvaliteten, og der er 4 ansatte til at køre den. I alt er der 9 medarbejdere i virksomheden, som ligger i Gentofte ved København.

SE VORES SENESTE BLOGINDLÆG

SE VORES SENESTE BLOGINDLÆG

Gå til vores afdelinger på: