Køkkenpleje
alt skal skinne!

Dansk Kvalitetsrengøring til dit køkken,

Sterling ovn- og grillrens spray, 300 ml

Varenr. 511

 

Sterling Ovn- og Grillrens anvendes direkte i kold ovn eller på kold grillrist og fjerner hurtigt og effektivt fastbrændinger og genstridigt snavs. Sterling Ovn- og Grillrens er et aerosolbaseret rensemiddel, der er aktivt uden opvarmning. Produktet er særlig godt til rensning af el-ovne og havegrill, kan også anvendes på ikke selv-rensende flader i selvrensende ovne (ofte bunden).

Ved anvendelse til havegrill, læg grillristen på en avis og herefter ryst dåsen omhyggeligt.
Hold den cirka 20. cm fra den kolde rist og sprøjt skummet ud i et jævnt lag på begge sider af risten. Lad produktet sive i cirka 20 minutter til skummet bliver flydende eller tørrer ind.
Fjern snavset med en stålbørste eller skuresvamp med sæbe og skyl efter med rent vand.

OBS! Da produktet er stærkt ætsende, er det vigtigt ikke at ramme uden for de emner, der ønskes renset. Undgå særligt aluminium, kobber og malede flader. Hvis produktet kommer på f.eks. gulv eller bordplade, så neutraliser omgående med citronsaft, og skyl efter med rent vand. Undgå desuden at spraye på områder, hvor omgående aftørring ikke er mulig.

Læs databladet her

BRUGSANVISNING FOR OVN- OG GRILLRENS SPRAY.

Ryst dåsen

Ryst dåsen omhyggeligt.

Spray fladerne og lad rensemidlet virke

Hold dåsen ca. 20 cm fra de kolde flader, og sprøjt skummet ud i et jævnt lag. Lad rensemidlet virke i ca. 20 min. til skummet bliver flydende eller tørrer ind.

Tør af

Tør af med en våd klud eller svamp. Bageplader og riste vaskes omhyggeligt med vand og skylles rene.

Gentag eventuelt

Ved kraftig belægning gentages behandlingen.

LATEST BLOG POST  

RELATEREDE PRODUKTER

Sterling glaskeramisk kogepladerens spray

Sterling Glaskeramisk Kogepladerens Spray (250 ml)

Sterling Glaskeramiske Kogepladerens gør din glaskeramiske kogeplade skinnende ren og danner samtidig en usynlig hinde på kogepladen.

Sterling Køleskabsrens, spray, 500 ml

Sterling Køleskabsrens til brug ved rengøring af køleskab, mikrobølgeovn, køletasker m.v. Gør hygiejnisk rent og gjerner tilrimning og dårligt lugt

Sterling Stål Blank, Spray, 500 ml

Sterling Stål Blank er velegnet til hvidevarer fremstillet af rustfrit, blankt og børstet stål samt aluminium – Også velegnet til malede eller lakerede overfalder.

Gå til vores afdelinger på: