Køkkenpleje
alt skal skinne!

Dansk Kvalitetsrengøring til dit køkken,

Sterling Stål Blank, spray, 250 ml

Varenr. 6878

Sterling Stål Blank er velegnet til hvidevarer fremstillet af rustfrit, blankt og børstet stål samt aluminium. Produktet rengør og blanker i én arbejdsgang og fjerner nemt fedtfingre. Sterling Stål Blank kan også anvendes til møbler med malede eller lakerede overflader.

For at mindske uheld i hverdagen er produktet forsynet med børnesikret lukkeanordning, der nemt kan sikres og afsikres (NB: Børnesikrede emballager bør dog ikke være en undskyldning for ikke at opbevare rengøringsmidler uden for børns rækkevidde!).

Bemærk:

Kluden skal kasseres efter brug.

Sterling Stål Blank bør ikke anvendes på flader, der er i direkte berøring med fødevarer.
Prøv altid produktet først på et ikke synligt sted.

BRUGSANVISNING FOR STÅL BLANK, SPRAY

Ryst og spray et tyndt lag

Ryst flasken grundigt og spray et tyndt lag Sterling Stål Blank direkte på overfladen og tør efter med en ren, fnugfri klud.

Fjern pletter og mærker

Genstridige pletter og fingermærker gnides væk.

LATEST BLOG POST  

RELATEREDE PRODUKTER

Sterling Køleskabsrens, spray, 500 ml

Sterling Køleskabsrens til brug ved rengøring af køleskab, mikrobølgeovn, køletasker m.v. Gør hygiejnisk rent og gjerner tilrimning og dårligt lugt

Sterling Glaskeramisk Kogepladerens, spray, 250 ml

Sterling Glaskeramisk Kogepladerens gør din glaskeramiske kogeplade skinnende ren og danner samtidig en usynlig hinde på kogepladen.

Sterling ovn- og grillrens spray, 300 ml

Sterling Ovn- og Grillrens anvendes direkte i kold ovn eller på kold grillrist og fjerner hurtigt og effektivt fastbrændinger og genstridigt snavs.

Gå til vores afdelinger på: