Behagelige duft til hjemmet
alt skal skinne!

Behagelige dufte til din bolig, der både frisker og fugter luften.

Brait Magic Flowers Aqua, 75 ml

Varenr. 928

 

Magic Flower Aqua fra Brait er en luftfrisker med en maritim frisk duft, der har et duftnote hjerte bestående af delikate blomster og jasmin. Basen består af botaniske noter. Friskheden kommer til udtryk ved kombinationen af ​​citrus, frugter og duften af renhed, sødme og skarphed fra det maritime. 

Brait Magic Flower Aqua er formet som en smuk blomst. Mødet med denne luftfrisker er en oplevelse, der fremkalder associationer til rigtige blomster.

Magic Flowers er en usædvanlig og smuk dekoration at have stående i hjemmet, uanset stil. 

Brugsanvisning:
1. Fjern produktet fra emballagen, og skru kapslen på glasbeholderen af.
2. Sæt blomstens stilk i flasken.
3. Sørg for, at pinden er helt dækket af væsken.
4. Når væsken trænger op i blomsten og får en rødlig farve, frigives den behagelige duft i rummet. Stil blomsten et sikkert sted.

Læs databladet her

 

 

LATEST BLOG POST  

Citronsyre – Hvordan bruger man citronsyre?

Citronsyre – Hvordan bruger man citronsyre?

Citronsyre er, som navnet antyder, en syre fra citroner. Citronsyre bliver ofte brugt som konserveringsmiddel i fødevarer, til for eksempel at lave hyldeblomstsaft med eller i bagværk. Dog produceres citronsyre også til rengøring og afkalkning af forskellige...

læs mere
SODA – Hvad kan man bruge soda til?

SODA – Hvad kan man bruge soda til?

Før i tiden fandtes der ikke et hjem, der ikke havde soda stående i skabet. Soda er nemlig ikke bare effektivt, det kan også bruges til mange forskellige formål, hvilket gør det til et uundværligt produkt.  Hvad er soda? Soda (krystalsoda) eller natriumkarbonat som...

læs mere

RELATEREDE PRODUKTER

Brait Duftpinde – Midnight Dream
Brait Duftpinde med eksklusivt design. Behagelig duft, som kan justeres i intensitet alt efter hvor mange pinde der isættes.
Brait WC block, lemon, 40 g
Brait WC block hænger til toilettet neutraliserer lugt, forebygger kalk og giver en frisk duft hver gang der bliver skyllet ud i toilettet.
Brait luftfrisker spray lavendel duft
Brait Relaxing Lavender Spray
Sterling Brait luftfriskerspray neutraliserer ubehagelig lugt, forfrisker og fugter luften. En luftfrisker som giver rummet en behagelig duft af lavendel.

Gå til vores afdelinger på: