Møbelpleje
alt skal skinne!

Danskproducerede plejeprodukter til møbler og træprodukter

Sterling Palisanderolie (250 ml)

Varenr. 6

Er palisanderbordet eller reolen falmet og udtørret, så frisk dem op med Sterling Palisander Olie til olieret træ. Sterling Palisander Olie renser og giver olieret, ubehandlet palisandertræ en naturlig glans. Samtidig med at overfladen renses, tilføres træet farve og ny næring.

Vær opmærksom på, at olien ikke er beregnet til lakeret træ. Er møblet lakeret, anvendes i stedet et af vores andre produkter.

Hvis møblet i mange år jævnligt er blevet oliebehandlet, kan det være nødvendigt at rense træet helt i bund. Kom lidt mineralsk terpentin på en klud, og gnid det på langs træets årer. Lad møblet tørre, før oliebehandlingen påbegyndes.

Bemærk! Prøv altid først produktet på et ikke synligt sted for at teste resultatet. Kluden bør kasseres efter brug.

Læs databladet her

BRUGSANVISNING FOR PALISANDER OLIE

Påfør olien

Olien kommes på en blød fnugfri klud og smøres på i et tyndt lag langs med årene i træet.

Aftør

Ca. 15-20 minutter efter behandlingen, aftørres der med en ren, tør klud.

LATEST BLOG POST  

RELATEREDE PRODUKTER

Sterling Palisander Olie, 250 ml

Er palisanderbordet eller reolen falmet og udtørret, så frisk dem op med Sterling Palisander olie til olieret træ – Som renser og tilføjer træets farve ny næring.

Sterling Hobby Olie, 100 ml

Sterling Hobby Olie, 100 ml er en syrefri mineralolie til smøring af fx cykler, knallerter, låsetøj, dørhængsler, plæneklippere og trillebøre.

Sterling Lakvask, 250 ml

Sterling Lakvask er en fedtfri, selvpolerende polish, der ikke indeholder silikone. Sterling Lakvask kan bruges som universalmiddel til polering af overflader.

Gå til vores afdelinger på: