Møbelpleje
alt skal skinne!

Danskproducerede plejeprodukter til møbler og træprodukter

Sterling Rå Linolie, 250 ml

Varenr. 4609

Sterling Rå Linolie – den fineste form for linolie – er en fed tørrende olie, som er fremkommet ved den første presning af hørfrø. Dette giver en meget fin, tynd og lys olie med små molekyler, som er i stand til at trænge godt ind i træ og er derfor god til behandling af olie- eller ubehandlet træ. Rå Linolie giver en blank og mere hård overflade end andre olietyper. Produktet kan nemt anvendes til behandling af træværk, træmøbler og gulve.
Behandling af møbler: Koldpresset linolie kan anvendes på både teaktræ og andre typer hårdttræsmøbler samt skiferplader. Produktet er desuden særdeles velegnet til køkkenborde af olie- eller ubehandlet træ.

Bemærk: Sterling Rå Linolie kan, hvis det ønskes, fortyndes med terpentin i forholdet 3 dele koldpresset linolie til 1 del terpentin.

OBS!
Opbevares utilgængeligt for børn.

Klude med linolie er letantændelige og skal enten brændes eller opbevares under tætsiddende låg i blikspand.

Læs databladet her

BRUGSANVISNING FOR RÅ LINOLIE

Afrens eller slib

Afrens eller slib det, der skal behandles.

Påfør Linolie

Når genstanden er tør/slibestøvet er tørt af, påføres Sterling Rå Linolie i et meget tyndt lag.

Afvent

Lad olien trænge ind.

Færdiggør arbejdet

Efter 20-25 minutter aftørres det overskydende olie.

LATEST BLOG POST  

RELATEREDE PRODUKTER

Sterling Palisander Olie, 250 ml

Er palisanderbordet eller reolen falmet og udtørret, så frisk dem op med Sterling Palisander olie til olieret træ – Som renser og tilføjer træets farve ny næring.

Sterling Hobby Olie, 100 ml

Sterling Hobby Olie, 100 ml er en syrefri mineralolie til smøring af fx cykler, knallerter, låsetøj, dørhængsler, plæneklippere og trillebøre.

Sterling Lakvask, 250 ml

Sterling Lakvask er en fedtfri, selvpolerende polish, der ikke indeholder silikone. Sterling Lakvask kan bruges som universalmiddel til polering af overflader.

Gå til vores afdelinger på: