Møbelpleje
 – alt skal skinne!

Danskproducerede plejeprodukter til møbler og træprodukter

Sterling Teakolie (250 ml)

Varenr. 290
Sterling Teakolie renser overfladen, fremhæver træets årer og giver teaktræ ny næring. Teaktræ skal jævnligt have olie; i modsat fald udtørrer træet og får en kedelig overflade. Olien påføres i et tyndt lag med en ren, fnugfri klud. Når olien er suget ind i træet, tørres efter med en tør klud.

Bemærk: Prøv altid produktet på et ikke synligt sted før polering af hele møblet, for at teste resultatet. Kluden bør kasseres efter brug.

Afrensning af teakolien: Når teaktræsmøblerne skal renses i bund efter jævnlig oliepåføring, renses de godt med mineralsk terpentin og eddike (lav en blanding af ca. 300 ml terpentin og 1 spsk. eddike) på en klud. Sørg for god udluftning. Lad tørre, og påfør herefter teakolien igen.

Læs databladet her

BRUGSANVISNING FOR TEAKOLIE

Påfør olien

Olien påførres i et tyndt lag med en blød, fnugfri klud.

Aftør og eventuelt gentag

Når olien er suget ind i træet efter 15-20 minutter, tørres efter med en ren, tør klud.

LATEST BLOG POST  

RELATEREDE PRODUKTER

Sterling Palisander Olie, 250 ml

Er palisanderbordet eller reolen falmet og udtørret, så frisk dem op med Sterling Palisander olie til olieret træ – Som renser og tilføjer træets farve ny næring.

Sterling Hobby Olie, 100 ml

Sterling Hobby Olie, 100 ml er en syrefri mineralolie til smøring af fx cykler, knallerter, låsetøj, dørhængsler, plæneklippere og trillebøre.

Sterling Lakvask, 250 ml

Sterling Lakvask er en fedtfri, selvpolerende polish, der ikke indeholder silikone. Sterling Lakvask kan bruges som universalmiddel til polering af overflader.

Gå til vores afdelinger på: