Kontakt Sterling Polish

Om Sterling Polish Company A/S

Sterling Polish Company har siden virksomheden blev grundlagt i 1941 leveret pudsemidler af høj kvalitet ud fra forretningsidéen: ”Skinnende sølv, rent og tiltalende. Sådan ønsker brugerne det”. I et tæt samarbejde med den danske sølvsmedje Georg Jensen & Wendel A/S, har Sterling Polish gennem alle årene været garant for miljøvenlige produkter til effektiv rengøring i dagligdagen.

Sterling Polish Company er kendt for at have en stor loyal kundegruppe fra ind- og udland, hvor en stor del også er med til at kvalitetsteste vores produkter. Det er rygraden hos Sterling Polish Company, hvor navnet borger for kvaliteten, som det har været tilfældet siden begyndelsen. Vi overlader ikke noget til tilfældighederne, men udvikler, forbedrer og producerer selv det meste af sortimentet.

De varer, der ikke produceres direkte af os, siger vi god for ved løbende stikprøvekontrol hos underleverandørerne. Moderne produktionsmetoder giver os den fleksibilitet og leveringssikkerhed, der danner grundlag for at imødekomme distributørernes krav om hurtig levering og variation i varesortimentet. Alle produkterne emballeres og pakkes til forsendelse hos os som en ekstra sikkerhed for udseende og korrekt levering. Pakning sker i miljøvenligt pap, papir og nedbrydeligt plastmateriale. Mærkningsreglerne overholdes under hensyntagen til de enkelte lande.

Sterling Polish Company lægger vægt på at levere effektive miljøvenlige produkter af høj kvalitet samt at have et tæt samarbejde med både kunder og leverandører.