Brille- og skærmrens
– alt skal skinne!

Klart udsyn i topkvalitet

Skærm – brillerens
alt skal skinne!

Klart udsyn i topkvalitet

Gå til vores afdelinger på:

BRILLERENS OG

SKÆRMRENS FRA

STERLING

BRILLERENS OG

SKÆRMRENS FRA

STERLING

Brillepudsning på en nem måde, hjemme og på farten.

Vi kan tilbyde et udvalg af brillerens, der virker effektivt på alle typer glas. Vi har en brillerensspray, der sprøjtes direkte på brillerne og tørres efter med en klud til formålet. Hvis det skal gå hurtigere, og være lidt nemmere har vi et udvalg af brillerenseservietter, som findes i æsker af 30 eller 80 stk. På denne måde kan man altid have en serviet med i tasken, i lommen eller liggende i bilen. Det har aldrig været nemmere at pudse briller. 

Brillerensen kan desuden bruges på tablets, smartphones, tv-skærme og computerskærme, dog anbefaler vi her Sterling Skærmrens, da den er særligt udviklet til dette formål, og fjerner støv, snavs og fedtfingre fra skæmen. 

Al pudsning klares enkelt og nemt.

Læs mere om vores Brillerens og Skærmrens under hvert produkt eller kontakt os for mere information.

VORES SKÆRM- OG BRILLERENS PRODUKTER

VORES SKÆRM- OG BRILLERENS PRODUKTER

Skærmrens, 80 stk

Sterling Polish kan nu præsentere produktet SkærmRens, som rengør og renser fladskærme, skærme til smartphones og tablets.

Brillerens, 80 stk

Sterling Brillerens er engangsservietter med rensemiddel, der pudser uden efterpolering. Servietterne er pakket i separat folie.

Brillerens, spray, 100 ml

Sterling Brillerens i sprayflaske renser dine brilleglas og gør dem blanke og antistatiske. Sterling Brillerens er ligeledes velegnet til spejle og bilruder.

Brillerens, 30 stk

Sterling Brillerens er også anvendeligt på overflader som f.eks. pc- og tv-skærme af glas, spejle, bilruder samt hjelmvisirer af både glas og kunststof.