Husholdning
alt skal skinne!

Det bedste til rengøring af dit hjem.

Sterling Afkalkertabs, 8 stk.

Varenr. 8000

Når vand opvarmes i henholdsvis kaffemaskine og elkedel, sætter kalken sig fast. Disse kalkbelægninger påvirker husholdningsmaskinernes funktion og kan ødelægge dem. Sterling Afkalkertabs afkalker kaffemaskine, elkedel og andre husholdningsmaskiner, hvor det opvarmede vand sætter kalkaflejringer. Sterling Afkalkertabs beskytter desuden din kaffemaskine og elkedel, så de holder længere.

Afkalkertabsne er lugtfrie og smagsneutrale.

Anvendelse i elkedel: Hæld vand i elkedlen, så kalkbelægningen er dækket. OBS! Fyld ikke mere vand i end nødvendigt. Brug 1 tab pr. 500 ml vand. Er elkedlen meget tilkalket, kan der anvendes 2 tabs pr. 500 ml vand. Vent til den ilagte tab er opløst, tænd derefter for elkedlen, og lad den opvarme vandet til lige før kogepunktet – lad ikke vandet koge, da blandingen i så fald vil bruse over! Lad derefter blandingen virke i ca. 10-15 minutter. Hæld blandingen ud og skyl efter med rent vand. Kog rent vand i kedlen minimum 2 gange, for at fjerne resterne af blandingen.

Læs databladet her

BRUGSANVISNING FOR AFKALKERTABS

Tilsæt afkalkningstabletten

Hæld 500 ml. vand i vandbeholderen og læg 1 tab med i vandet.

Meget tilkalket

Hvis din kaffemaskine er meget tilkalket, så kan du anvende 2 tabs til 500 ml. vand.

Tænd kaffemaskinen efter oplæsning

Efter tilsætningen af tabletten, så vent til den er opløst og herefter tænd for kaffemaskinen og lad blandingen løbe igennem maskinen.

Færdiggør processen

Hæld blandingen ud og lad rent vand løbe igennem kaffemaskinen minimum 2 gange for at fjerne resterne.

LATEST BLOG POST  

RELATEREDE PRODUKTER

Sterling Citronsyre, 500 g

Sterling Citronsyre bruges til rengøring af husholdningsmaskiner. Den er effektiv til afkalkning af kaffemaskiner, elkedler og opvaskemaskiner.

Sterling Kalkløser Spray, 500 ml

Sterling Kalkløser Spray er et flydende rengøringsmiddel med højaktiv kalkløsning, der giver glans og samtidig fjerner kalk og andre pletter.

Sterling Brun Sæbe, gel, 500 g

Er der kommet græspletter på ungernes tøj. Fortvivl ikke, Sterling Brun Sæbe er velegnet til at fjerne både græspletter samt gamle maling- og fedtpletter på tøjet.

Gå til vores afdelinger på: