Husholdning
alt skal skinne!

Det bedste til rengøring af dit hjem.

Sterling Afkalkertabs, 8 stk.

Når vand opvarmes i henholdsvis kaffemaskine og elkedel, sætter kalken sig fast. Disse kalkbelægninger påvirker husholdningsmaskinernes funktion og kan ødelægge dem. Sterling Afkalkertabs afkalker kaffemaskine, elkedel og andre husholdningsmaskiner, hvor det opvarmede vand sætter kalkaflejringer. Sterling Afkalkertabs beskytter desuden din kaffemaskine og elkedel, så de holder længere.

Afkalkertabsne er lugtfrie og smagsneutrale.

Anvendelse i elkedel: Hæld vand i elkedlen, så kalkbelægningen er dækket. OBS! Fyld ikke mere vand i end nødvendigt. Brug 1 tab pr. 500 ml vand. Er elkedlen meget tilkalket, kan der anvendes 2 tabs pr. 500 ml vand. Vent til den ilagte tab er opløst, tænd derefter for elkedlen, og lad den opvarme vandet til lige før kogepunktet – lad ikke vandet koge, da blandingen i så fald vil bruse over! Lad derefter blandingen virke i ca. 10-15 minutter. Hæld blandingen ud og skyl efter med rent vand. Kog rent vand i kedlen minimum 2 gange, for at fjerne resterne af blandingen.

Læs databladet her

BRUGSANVISNING FOR MØBELPOLISH

Skyl overfladen

Produktet virker optimalt og eventuelle fuger bliver beskyttet, når du skylder overfladen med vand.

Spray et jævnt lag

Spray Sterling Kalkløser Spray på i et jævnt lag.

Vær tålmodig

Lad det virke i cirka 5 minutter.

Færidggør processen

Spul grundigt efter med koldt vand og aftør med en ren, tør klud.

SE VORES SENESTE INDLÆG

RELATERET PRODUKTER

Sterling Citronsyre, 500 g
Sterling Citronsyre bruges til rengøring af husholdningsmaskiner. Den er effektiv til afkalkning af kaffemaskiner, elkedler og opvaskemaskiner.
Sterling Kalkløser Spray, 500 ml
Sterling Kalkløser Spray er et flydende rengøringsmiddel med højaktiv kalkløsning, der giver glans og samtidig fjerner kalk og andre pletter.
Sterling Brun Sæbe, gel, 500 g
Er der kommet græspletter på ungernes tøj. Fortvivl ikke, Sterling Brun Sæbe er velegnet til at fjerne både græspletter samt gamle maling- og fedtpletter på tøjet.

Gå til vores afdelinger på: