Sterling Polish Company

Vores mål er at skabe produkter som
virker hver gang, og som er de bedste på markedet.

Sterling Polish Company FAQ
– Få svar på dine spørgsmål

Hvem forhandler jeres produkter?

Du kan købe Sterling Polish Companys produkter i de fleste dagligvareforretninger – både hos de små købmænd og de største kæder. Da vores sortiment er ret stort, har alle naturligvis ikke hele sortimentet hjemme. Kan du ikke finde det produkt, du leder efter, er du velkommen til at skrive til os via kontaktformular, så oplyser vi dig nærmeste forhandler.

Jeg kan ikke finde jeres produkter, der hvor jeg normalt handler ind, hvad gør jeg?

Hvis din lokale dagligvarehandel ikke har et eller flere af vores produkter hjemme, kan man i nogle tilfælde tale med butikschefen eller disponenten for afdelingen, og få den pågældende til at bestille produktet hjem.

Dette kan især lade sig gøre, hvis butikken i forvejen har mange af vores produkter, da de derved ofte bestiller varer hos os. Kan butikken ikke overtales til at tage produktet hjem, har det ikke været forgæves, da din efterspørgsel vil være med i overvejelsen næste gang butikkerne skal tage stilling til deres produktsortiment.

Kan du ikke finde det produkt, du ønsker i nogen af dine nærbutikker, er du velkommen til at kontakte os via kontaktformular, så oplyser vi nærmeste forhandler.

Kan jeg købe produkterne online eller direkte hos jer?

Du kan købe vores produkter online gennem følgende hjemmesider:

nemlig.com
Coopmad.dk
Bilkatogo.dk

Jeg skal bruge en del af jeres produkter, kan jeg få lov til at købe direkte hos jer, selvom jeg er privatperson?

Nej, det kan desværre ikke lade sig gøre. Selv hvis du er villig til at bestille en hel kolli (á typisk 6 eller 10 stk.) og betale for fragt og ekspedition, er det ikke muligt. Vi kan ikke oprette privatpersoner i vores faktureringssystem, og vi kan derfor ikke sende dig en regning. Vi benytter os desuden af et eksternt lager, der ikke varetager at sende mindre postpakker.

Jeg har et spørgsmål til anvendelsen af et af jeres produkter, hvor finder jeg svar på det?

I forbindelse med produktbeskrivelserne under fanen “produkter”, står der en udførlig brugsanvisning til anvendelsen af produktet samt diverse tips og tricks. Skulle du ikke finde svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os via kontaktformular, så besvarer vi dit spørgsmål.

Jeg arbejder inden for det offentlige, og jeg skal bruge et sikkerhedsdatablad på et af jeres produkter, men jeg kan ikke finde det, jeg skal bruge. Hvor finder jeg det?

Du finder vores sikkerhedsdatablade under fanen “Datablade”, her ligger alle databladene i varenummer-orden. Du kan også finde databladene, ved at finde produktet i produktoversigten, hvor alle filer med relation til det pågældende produkt er samlet. Skulle du mod forventning ikke finde det ønskede dataark, er du velkommen til at kontakte os via kontaktformular.

Jeg arbejder for et ugeblad, og jeg skal bruge en pressemeddelelse på et af jeres produkter, hvor finder jeg det?

Pressemeddelelserne finder du ved at gå ind under de forskellige produkter. Alle de filer, der har relation til det enkelte produkt, vil være uploaded her. Det er desværre ikke alle produkter, vi har fået skrevet pressemeddelelser på, men der kommer løbende flere til. Hvis du har presserelaterede spørgsmål, hører vi gerne fra dig via telefon eller vores kontaktformular.

HVILKE PRODUKTER HAR VI?

Møbelpleje

Læs mere om møbelplejeprodukter fra Sterling Polish Company.

Skopleje

Læs mere skoplejeprodukter fra Sterling Polish Company.

Metalpleje

Læs mere om metalplejeprodukter fra Sterling Polish Company.

Køkkenpleje

Læs mere om køkkenplejeprodukter fra Sterling Polish Company.

Husholdning

Læs mere om husholdningsprodukter fra Sterling Polish Company.

Tekstilpleje

Læs mere om tekstilplejeprodukter fra Sterling Polish Company.

Luftfrisker

Læs mere om luftfriskprodukter fra Sterling Polish Company.

Skærm- og brillerens

Læs mere om skærm- og brillerens fra Sterling Polish Company

Opvask

Læs mere om opvaskeprodukter fra Sterling Polish Company.