Forbrugeranbefalinger

Forbrugerne anbefaler Sterling Strygestivelse

Lise, Frederiksberg, 2010

“Sterling Strygestivelse er en fantastisk opfindelse. Det sparer mig for utrolig megen tid, når lommetørklæder, lyseduge, duge i det hele taget og ikke mindst hørtøj skal stryges. Hør er f.eks. et mareridt at stryge uden strygestivelse – det tager timer at få glat og pænt. Desværre har nogle butikker ikke produktet. Men når jeg finder det, grovkøber jeg, så jeg er sikker på ikke at løbe tør.”

Forbrugerne anbefaler Bistro Kobber & Messingrensecreme

Anne Mette, København Ø, 2012

“Wauww!! Her har jeg i årevis bakset, besværet og besvimet med andre pudsemidler og allehånde italienske produkter for at få messinghylder og armatur i badeværelset fint. Jeg havde købt en spotvare i Netto for længe siden. Havde glemt den, men efter brand i lejligheden brugte rengøringsfolket det. Selv min husbond har brugt det, og nu i går for første gang benyttede jeg det. Utroligt at man ikke skal pudse og polere, blive svimmel af dunster og gnide og gnide.”

Joanna, Newport, Shropshire, UK, 2013

“I have used your Bistro Copper/Brass cleaning paste for over 25 years for my brass sink and my antique copper pans. It is the most wonderful product, it makes cleaning so easy as it simply rinses off, and works so quickly even on old stains. It leaves pans and sink beautifully shiny for a long while.”

Carsten, Holbæk, 2011

“I ’gamle dage’, når der skulle pudses – hvad enten det var sølv, kobber eller messing – skulle der gnides og gnubbes. Og var der krinkelkroge, havde pudsemidlet en formidabel evne til at gemme sig der. Jeg har altid været glad for gamle messingstager, men må nok tilstå at pudsning ikke er min hobby.

Forbrugerne anbefaler Bistro Sølvrensecreme

Louise, Krakow, Poland, 2013

“This is just a quick note to say that Bistro Sølvrensecreme (Bistro Silver Cleaning Cream) without a doubt is the best silver polish I have ever come across. I have lived in many different countries and sheer dispaired at the rough and useless polish offered by other producers. After many years, I have given up trying anything else and resigned to load an extra suitcase with silver polish everytime I visit my family in Denmark. I am particularly amazed that the British with all their beautiful silver have been unable to come up with a decent silver polish for everyday use. Best regards from a faithful fan.”

Forbrugerne anbefaler Glaskeramisk Kogepladerens

Jens Nielsen, 2018

Jeg har anvendt ovennævnte middel dagligt i gennem nogle år til at rense min brændeovns rude. Den tager det sod der er på brændeovns ruden med lethed, og så er det lige til at tørre af med et stykke køkkenrulle. Jeg har anbefalet det over for vores venner, men jeg syntes i også skal skrive det på bagsiden vedr. anvendelsesmuligheder.

Forbrugerne anbefaler Sterling Kalkløser Spray

Kirsten, 2018

I skal have en kæmpe stor ros for jeres kalkløser, det er da det bedste produkt jeg nogensinde er stødt på. Mit badekar fik lige en tur med det i weekenden, man kunne næsten spejle sig i det efter behandlingen.

Forbrugerne anbefaler Sterling Stålblank

Joan, Blokhus, 2018

”Det er et fantastisk godt produkt. Nu skinner mit køleskab og alt det andet stål rigtig flot igen”.

Hvad kan Sterling Polish hjælpe dig med?