Brugerne anbefaler

Sterling Strygestivelse

Sterling Strygestivelse er en fantastisk opfindelse. Det sparer mig for utrolig megen tid, når lommetørklæder, lyseduge, duge i det hele taget og ikke mindst hørtøj skal stryges. Hør er f.eks. et mareridt at stryge uden strygestivelse – det tager timer at få glat og pænt. Desværre har nogle butikker ikke produktet. Men når jeg finder det, grovkøber jeg, så jeg er sikker på ikke at løbe tør.


Af Lise, Frederiksberg, 2010

anbefaling-1
Brugerne anbefaler

Bistro Kobber- og Messingrensecreme

Wauww!! Her har jeg i årevis bakset, besværet og besvimet med andre pudsemidler og allehånde italienske produkter for at få messinghylder og armatur i badeværelset fint. Jeg havde købt en spotvare i Netto for længe siden. Havde glemt den, men efter brand i lejligheden brugte rengøringsfolket det. Selv min husbond har brugt det, og nu i går for første gang benyttede jeg det. Utroligt at man ikke skal pudse og polere, blive svimmel af dunster og gnide og gnide. 
 

Af Anne Mette, København Ø, 2012

anbefaling-2

Brugerne anbefaler

Bistro Kobber- og Messingrensecreme

I have used your Bistro Copper/Brass cleaning paste for over 25 years for my brass sink and my antique copper pans. It is the most wonderful product, it makes cleaning so easy as it simply rinses off, and works so quickly even on old stains. It leaves pans and sink beautifully shiny for a long while.
 

Af Joanna, Newport, Shropshire, UK, 2013


Brugerne anbefaler

Bistro Kobber- og Messingrensecreme

I ’gamle dage’, når der skulle pudses – hvad enten det var sølv, kobber eller messing – skulle der gnides og gnubbes. Og var der krinkelkroge, havde pudsemidlet en formidabel evne til at gemme sig der. Jeg har altid været glad for gamle messingstager, men må nok tilstå at pudsning ikke er min hobby.

For ca. 15 år siden så jeg en dag i et supermarked et pudsemiddel som bare skulle smøres på, skylles af med vand og så lige tørres efter med en klud. Min første tanke var, at der dog ikke var grænser for hvad reklameindustrien ville være bekendt at bilde anstændige mennesker ind, for at få dem til at købe deres produkter.Jeg havde dagen før fået et par jugendstager, der havde ligget et sted, hvor det ikke kun var patina de havde, de var kort sagt møgbeskidte, irrede og på kanten til det umulige, så jeg besluttede at give det nye vidundermiddel en chance, selvom jeg ikke troede på det. Kunne det ordne de stager, var jeg helt sikkert en ny kunde. Da dagens gøremål var overstået gik jeg i gang med mine stager, skyllede først det værste møg af i varmt vand (gerne meget varmt), smurte dem grundigt ind i substansen og ventede en 10 minutters tid i spænding, før jeg skyllede dem igen under varmt vand og tørrede dem grundigt af med en klud.Stor var min forbavselse, da jeg stod med den første stage i hånden, helt perfekt og nydelig – den anden ligeså. Jeg gik straks i begejstring i gang med alt hvad jeg havde af messing og blev ved til dåsen var tom. Med stor fare for at komme til at lyde som et andet reklamebureau kan jeg kun anbefale midlet Bistro, der kan købes i supermarkeder.


Af Carsten, Holbæk, 2011

Brugerne anbefaler

Bistro Sølvrensecreme

This is just a quick note to say that Bistro Sølvrensecreme (Bistro Silver Cleaning Cream) without a doubt is the best silver polish I have ever come across. I have lived in many different countries and sheer dispaired at the rough and useless polish offered by other producers.
After many years, I have given up trying anything else and resigned to load an extra suitcase with silver polish everytime I visit my family in Denmark. I am particularly amazed that the British with all their beautiful silver have been unable to come up with a decent silver polish for everyday use. Best regards from a faithful fan. 


Af Louise, Krakow, Poland, 2013