Metalrens & pleje
– alt skal skinne!

Dansk topkvalitet til alle dine metaller.

Metalrens & pleje
alt skal skinne!

Dansk topkvalitet til din metaller.

LIDT OM VORES METALRENS & METALPLEJE

LIDT OM VORES METALRENS & -PLEJE

Alle vores metalrenseprodukter er fremstillet og kvalitetskontrolleret i Danmark.

Vi producerer selv alle produkterne i Gentofte, hvorfra de sendes ud til hele verden. Flere af pudsemidlerne er stadig så effektive at de er forblevet uændret i mere end 60 år og enkelte i 75 år.

Vi leverer til flere kongehuse og regeringsbygninger i verden og uanset om der skal pudses sølvtøj, kobbergryder, messinglysestager, så leverer vi pudsemidlet til det.

VORES METALPLEJEPRODUKTER TIL METALRENS

VORES METALPLEJE PRODUKTER TIL METALRENS

Bistro rensecreme til Kobberrens og Messingrens, 150 ml

Bistro Kobber- og messingcreme er en enkel og effektiv løsning på pudsning af kobber og messingredskaber – produktet er 95% vandbaseret.

Bistro sølvrensecreme, 150 ml

Bistro Sølvrens den effektive måde, du kan pudse sølvtøj på. Vask sølvtøjet, smør rensecremen på og skyld grundigt.

Sterling Dollar Universal Pudsecreme, 500 ml

Sterling Dollar Universal er vores mest effektive metalpudsemiddel. Vi anbefaler det til kraftigt anløbent metal, hvor der kræves særlig grundighed.

Bistro Sølvrensecreme, 1000 ml

Bistro til hoteller, restauranter og institutioner, er den enkle og effektive løsning til pudsning af sølvtøj, som f.eks. bestik, kander, fade eller lysestager.

Bistro Kobber- og Messingrensecreme, 1000 ml

Bistro 1000 ml er enkelt og effektiv til allround metalrens som pudsning af lysestager, gryder, potter og pander eller sanitære installationer i restauranter, hoteller eller kantiner.

Sterling Sølvpudsevanter, 1 par

Sterling Sølvpudsevanter er ideelle til metalrens & rengøring af smukker og andre sølvgenstande – De er imprægneret med sølpudsepulver, som gør det nemt at pudse.

Sterling Sølvpudseklud, 1 stk.

Sterling Sølvpudseklud er perfekt til rengøring af alle metaller som f.eks. guld, sølv, kobber, messing, tin, nikkel eller forkromede genstande.

Sterling Sølvrens, Silver Dip, 600 ml

Sterling Silver Dip bruges til anløbent sølvbestik eller andre sølvgenstande. Se vores brugsanvisning, inden du bruger Silver Dip.

Sterling Sølvebeskytter og pudsemiddel, 150 ml

Sterling Sølvbeskytter er vandbaseret og langtidsvirkende metalrens & pudsemiddel. Sølvebeskytteren pudser effektivt sølvoverfladen blank.

Sterling Kobber- og Messingbeskytter og pudsemiddel, 150 ml

Sterling Kobber & Messing er en effektiv metalrens til grundig pudsning af kobber og messingenstande. Cremen er beskyttende og vedligeholder en blank overflade.

Gå til vores afdelinger på: