Metalpleje
– alt skal skinne!

Dansk topkvalitet til alle dine metaller.

Metalpleje
alt skal skinne!

Dansk topkvalitet til din metaller.

LIDT OM VORES METALPLEJE

LIDT OM VORES METALPLEJE

Alle vores metalplejeprodukter er fremstillet og kvalitetskontrolleret I Danmark.

Vi producerer selv alle produkterne i Gentofte, hvorfra de sendes ud til hele verden. Flere af pudsemidlerne er stadig så effektive at de er forblevet uændret i mere end 60 år og enkelte i 75 år.

Vi leverer til flere kongehuse og regeringsbygninger i verden og uanset om der skal pudses sølvtøj, kobbergryder, messinglysestager, så leverer vi pudsemidlet til det.

VORES METALPLEJEPRODUKTER

VORES METALPLEJE PRODUKTER

Bistro Kobber- og Messingrensecreme, 150 ml

Bistro Kobber- og messingcreme er en enkel og effektiv løsning på pudsning af kobber og messingredskaber – produktet er 95% vandbaseret.

Bistro sølvrensecreme, 150 ml

Bistro Sølvrens den effektive måde, du kan pudse sølvtøj på. Vask sølvtøjet, smør rensecremen på og skyld grundigt.

Sterling Dollar Universal Pudsecreme, 500 ml

Sterling Dollar Universal er vores mest effektive blanke metalpudsemiddel. Vi anbefalder det til kraftigt anløbent metaler, hvor du skal helt til bunds i det.

Bistro Sølvrensecreme, 1000 ml

Bistro til hoteller, restauranter og institutioner, er den enkle og effektive løsning til pudsning af sølvtøj, som f.eks. bestik, kander, fade eller lysestager.

Bistro Kobber- og Messingrensecreme, 1000 ml

Bistro 1000 ml er enkelt og effektiv til pudsning af lysestager, gryder, potter og pander eller sanitære installationer i restauranter, hoteller eller kantiner.

Sterling Sølvpudsevanter, 1 par

Sterling Sølvpudsevanter er ideelle til rengøring af smukker og andre sølvgenstande – De er imprægneret med sølpudsepulver, som gør det nemt at pudse.

Sterling Sølvpudseklud, 1 stk.

terling Sølvpudseklud er perfekt, hvis du skal rengøre metalgenstande som guld, sølv, kobber, messing plet, tin, nikkel eller forkromede genstande.

Sterling Sølvrens, Silver Dip, 600 ml

Sterling Silver Dip bruges til anløbent sølvbestik eller andre sølvgenstande. Se vores brugsanvisning, inden du bruger Silver Dip.

Sterling Sølvebeskytter og pudsemiddel, 150 ml

Sterling Sølvbeskytter er vandbaseret og langtidsvirkende pudsemiddel. Sølvebeskytteren pudser effektivt sølvoverfladen blank.

Sterling Kobber- og Messingbeskytter og pudsemiddel, 150 ml

Sterling Kobber & Messing er effektivt til grundig pudsning af kobber og messingenstande. Cremen er beskyttende og vedligeholder en blank overflade.

Gå til vores afdelinger på: