Blog

STERLING POLISH FORLÆNGER SAMARBEJDET MED LYNGBY BOLDKLUB

Det er med stor glæde, at vi officielt kan meddele, at Sterling Polish har indgået en ny sponsoraftale med Lyngby Boldklub for 2020. Siden 2015 har vi været sponsorer på dette fantastiske projekt af en fodboldklub, der med sit imponerende ungdomsarbejde og høje...

Kalkløser Spray findes nu med EU Blomsten

Vi har i den forgangne uge haft besøg af Venstres EU-kandidat Linea Søgaard-Lidell til en snak om hvordan vi som en moderne kemikalievirksomhed forsøger at gå forrest i kampen for miljøet.

Verdens første pudsecreme med EU’s miljøblomst

Vi hos Sterling Polish, som de første i verden, præsenterer en miljømærket pudsecreme, nemlig Bistro Sølverensecreme med den anerkendte miljømærkning, EU-Blomsten. Stadig flere danskere vælger i dag miljørigtigt, når de handler ind i det lokale supermarked.

Sterling Kalkløser Spray

Sterling Kalkløser Spray er et flydende rengøringsmiddel med højaktiv kalkløsning, der giver glans og samtidig fjerner kalk og andre pletter fra brusekabiner, badekar, rustfrit stål, fliser, håndvaske, forkromede armaturer o.lign.

Rensning af Sølvtøj

Når du skal til at stå for rensning af sølvtøj, så er det vigtigt, at du ved hvilke produkter du skal bruge og hvordan du håndterer processen. Sterling tilbyder mange forskellige rensecremer til rensning af metaller og sølvtøj – Men hvordan bruger du dem, og hvad virker til de forskellige metaller?

Træbehandling

Læs Bo Junkers succes historie om, hvordan han fandt en gammel designer stol i dårlig stand, hvor han valgte at renovere den blandt andet ved hjælp af Sterling Teakolie. Resultatet var enestående og stolen stråler som ny efter Bo lagde det hårde arbejde i processen.

Pletfjerning

Har du problemer med fjernelse af pletter og urenheder? Læs herunder hvordan du ved hjælp af Sterlings egen Citronsyre kan fjerne langt de fleste pletter på en utrolig nem og simpel måde. Husk altid, at du kan gentage behandlingen for at få et bedre resultat.

Afkalkning af køkkenmaskiner

Er det tid til at afkalke dine maskiner i hjemmet? Læs her en guide, der forklarer hvordan du på den bedst mulige måde, afkalker dine maskiner. Du kan både se hvordan du afkalker opvaskemaskinen, kaffemaskinen, elkedlen og filtre fra eventuel vandhane eller bruser.

Rengøring af ovn

Mange har problemet, at når de bruger ovnen meget så bliver den utrolig beskidt og det er svært at skrubbe væk. Ved hjælp af Sterlings brun sæbe kan vi nu gøre processen nemmere – Ved simpelt at smøre ovnen ind og følge anvisningerne, så kan du få en ren ovn, uden at skulle ligge på knæene og skrubbe!