Cleaning sneakers

For mange er det sneakers sæson hele året. Så efter en vinter med slud, sjask og regn, trænger de fleste sneakers i den grad til at blive rengjort og plejet, så de er klar til forårs- og sommersæsonen. Ved at vedligeholde dine sneakers, er de både pænere at se på og de holder længere.

Rengøring af hvide sneakers


Det er især hvide sneakers der bliver grimme af regn, slud og mudder, og derfor også dem der især trænger til at blive rengjort.
Silver Cleaning Foam er en rengørende skum til alle farver sneakers og sko generelt. Renseskummet rengør sko i dybden, og er et rigtig godt produkt at starte med, når man skal rengøre sneakers. Renseskummet virker til sko af læder, laklæder, ruskind, nubuck, tekstil, velour og syntetisk stof.
Renseskummet opfrisker falmet ruskind, og holder læderet blødt og smidigt. Det efterlader desuden skoene blanke.
Hvis dine sneakers er hvide, anbefaler vi desuden at bruge vores Silver Shoe Whitener, som er en hvid skocreme, der øjeblikkeligt renser, vedligeholder og beskytter skoene. Skoene bliver lige så kridhvide, som var de nye ved brug af Silver Shoe Whitener. Produktet dækker desuden slid og ridser i skoene. Et produkt man ikke kan undvære, hvis man ønsker hvide sneakers.

Sneakers rensesæt


I Silver Cleaning Foam får du alt hvad du skal bruge, for at rense dine sneakers. Der medfølger nemlig både renseskum og en tosidet svamp, som du skal bruge til at rense skummet af med, når det har fået lov til at virke.
Hvis det er et rensesæt til sneakers du er på udkig efter, er det altså Silvers Cleaning Foam Kit du skal have fat på.

Pleje af sneakers


Det er en god idé at pleje sine sneakers, så de holder i længere tid. Og en del af plejen begynder allerede, når du renser dine sneakers. De fleste produkter sørger nemlig ikke kun for at rengøre sneakers, de plejer dem samtidig.
Silver Cleaning Foam fra Sterling opfrisker for eksempel også farven når du renser skoene i dybden, og efterlader læder blødt og smidigt og skoene blanke.
Silver Gel Cleaner forebygger at skoene falmer, samtidig med at produktet rengør sneakers i dybden.

Fjern dårlig lugt fra sneakers og sko


I forbindelse med at rengøre og pleje dine sneakers, er det oplagt også at gøre noget ved de lugte der kan opstå i sneakers og andre sko, når de bliver brugt meget. Silver Sneaker Deodorizer er en fantastisk sko deodorant som fungerer til sneakers og andre sko. Sko deodoranten fjerner nemt og hurtigt dårlig lugt, og virker desuden antibakterielt.
Spray Sneakers Deodorizer i skoene om aftenen, og lad dem stå natten over, så de er klar til at hoppe i om morgenen.

Se flere skopleje produkter her.