Tekstilpleje
– alt skal skinne!

Den bedste pleje til tekstiler

Tekstilpleje
alt skal skinne!

Den bedste pleje til tekstiler

TEKSTILPLEJE FRA STERLING

TEKSTILPLEJE FRA STERLING

Rens og pleje af tekstiler til hjemmet og bilen. Alle produkter er danskproduceret og kvalitetstestet for det bedste resultat.

Den perfekte pleje af tekstiler ved hjælpe af produkter fra Sterling. I sortimentet findes blandt andet Glycerin, som er et multifunktionelt produkt til blandt andet pletfjerning og sæbebobler. 

Textil Rens og Textil Imprægnering er uundværlige i ethvert hjem til at rense bilsæder, autostole, møbler, duge osv. Med Sterlings Textil Imprægnering er det muligt at gøre tøj, hynder mm. vandafvisende og langt mindre modtagelige for snavs og fedtpletter.

Læs mere om vores tekstilplejeprodukter under hvert produkt eller kontakt os for mere information.

VORES TEKSTILPLEJE PRODUKTER

VORES TEKSTILPLEJE PRODUKTER

Glycerin, 250 ml

Sterling Glycerin er effektivt i mod græs, frugt og chokoladepletter på tøj. Gnid pletten med glycerin og vent i 12 timer – Vask herefter tøjet og se resultatet!

Sterling Strygestivelse Spray

Sterling Strygestivelse klarer arbejdet, hvis du skal til fest og være iført det fineste puds. Indeholder naturstivelse, som øger vedligeholdelse.

Textil Rens, spray, 5001ml

Sterling Textil Rens spray renser og fornyer textiler. Brug den både til bilen, men også til hjemmet. Med dens unikke pumpehoved, løsner den effektivt snavs.

Textil Imprægnering, 5000ml

Sterling Textil imprægnering er en effektiv spray med imprægneringsmiddel, der gør tekstiler langt mindre modtagelige over for snavs, olie og fedtpletter.

Gå til vores afdelinger på: