Tekstilpleje
– alt skal skinne!

Det bedste pleje til dine tekstiler.

Tekstilpleje
alt skal skinne!

Det bedste pleje til dine tekstiler.

LIDT OM VORES TEKSTILPLEJE

LIDT OM VORES TEKSTILPLEJE

Perfekt rens og pleje af tekstiler til både hjem og bil.

Den perfekte pleje af dine tekstiler er sikret ved brug af plejeprodukter fra Sterling. Skal tæppet renses eller jakken imprægneres fluorfrit så er tekstilplejeprodukterne fra Sterling det rigtige valg. Alt er naturligvis danskproduceret og kvalitetstestet for det bedste resultat.

VORES TEKSTILPLEJE PRODUKTER

VORES TEKSTILPLEJE PRODUKTER

Tæppeshampoo, 5000ml

Effektiv tæppeshampoo der i en behandling renser og giver en smudsafvisende overflade – kan anvendes som både pletfjerner og som rensemiddel på tekstiler.

Strygestivelse, spray, 3000ml

Sterling Strygestivelse klarer arbejdet, hvis du skal til fest og være iført det fineste puds. Indeholder naturstivelse, som øger vedligeholdelse.

Textil Rens, spray, 5001ml

Sterling Textil Rens spray renser og fornyer textiler. Brug den både til bilen, men også til hjemmet. Med dens unikke pumpehoved, løsner den effektivt snavs.

Textil Imprægnering, 5000ml

Sterling Textil imprægnering er en effektiv spray med imprægneringsmiddel, der gør tekstiler langt mindre modtagelige over for snavs, olie og fedtpletter.

Glycerin, 250 ml

Sterling Glycerin er effektivt i mod græs, frugt og chokoladepletter på tøj. Gnid pletten med glycerin og vent i 12 timer – Vask herefter tøjet og se resultatet!

Gå til vores afdelinger på: