Pletfjerning

Her på siden har vi samlet vores udvalg af produkter til pletfjerning. Vi kan for eksempel anbefale Sterling Citronsyre, som kan gnides på frugtsaftpletter ved at lave en blanding med vand. Sterling Glycerin er også effektiv mod nogle former for pletter. Garvesyren fra indtørrede pletter af kaffe, te, rødvin kan opløses ved at gnide pletten grundigt ind i glycerin og lade det virke.

Sterling Flydende Sæbespåner kan bruges til forskellige formål, blandt andet som skånsomt vaskemiddel til uld, silke, læder, samt syntetisk beklædning af høj kvalitet. Sæbespånerne er også ideelle til åndbare materialer som f.eks. beklædning med vandtætte membraner, softshellmaterialer og sportstøj. Sterling Brun Sæbe i gel er desuden velegnet til at fjerne både græspletter samt gamle maling- og fedtpletter på tøjet.

Rustfrit stål, børstet stål og aluminium i hjemmet bliver desuden plettet på grund af for eksempel madstænk og fedtfingre. Her kan vi anbefale Sterling stålblank, som er meget effektivt på diverse stålapparater, lakerede møbler og så videre i hjemmet. Resultatet er skinnende rene overflader.