Varenummer 344

Skopleje

- ALT SKAL SKINNE!
Skoplejeserie med garanti for perfekt resultat

Skopleje

Vores skoplejeserie er en garanti for det perfekte resultat – hver gang. Skoplejeprodukterne fra Silver er blandt de bedste på markedet. Uanset hvordan dine sko skal behandles, og hvilket materiale de er lavet af, kan Silvers skoplejeprodukter sørge for at få skoene til at se ud som nye.

Skocremerne fås i forskellige udgaver, men fælles for dem er, at de giver øjeblikkelig glans til skoene, hurtigt og effektivt. Skocremerne findes på dåse i en fast konsistens, og i en flydende konsistens i flasker med dertilhørende applikatorsvamp – alle produkter indeholder kun naturlig voks. Se eksempelvis vores populære Silver Express Black Self Shine skocreme, der er beregnet til sorte lædersko.

Vi kan tilbyde et bredt udvalg af skoplejeprodukter. Skopleje der giver glans, renser, plejer og beskytter lædersko og ruskindssko, imprægnering der beskytter skoene samt sneakerspleje.

Med vores Silver Express Sports Shoe Renovater til sneakers og sportssko kan beskidte hvide sneakers blive hvide igen. Produktet er desuden nemt at benytte, renser i dybden, og fjerner pletter og snavs.

Uanset skobehov, har Silver altså et produkt, der kan opfylde det.

Læs mere om vores skoplejeserie fra Silver under hvert enkelt produkt eller kontakt os for mere information.