STERLING POLISH COMPANY

Sterling Polish Company har siden virksomheden blev grundlagt i 1941 leveret pudsemidler af høj kvalitet ud fra forretningsidéen: ”Skinnende sølv, rent og tiltalende.

OM OS

Sterling Polish Company har siden virksomheden blev grundlagt i 1941 leveret pudsemidler af høj kvalitet ud fra forretningsidéen: ”Skinnende sølv, rent og tiltalende. Sådan ønsker forbrugerne det”. I et tæt samarbejde med den danske sølvsmedje Georg Jensen & Wendel A/S, har Sterling Polish gennem alle årene været garant for miljøvenlige produkter til effektiv rengøring i dagligdagen. Sterling Polish Company lægger vægt på at levere effektive miljøvenlige produkter af høj kvalitet samt at have et tæt samarbejde med både kunder og leverandører.

VI HOLDER, HVAD VI LOVER

Sterling Polish Company er kendt for at have en stor loyal kundegruppe fra ind- og udland. Det er rygraden hos Sterling Polish Company, hvor navnet altid har været synonym med kvaliteten helt fra begyndelsen. Vi overlader ikke noget til tilfældighederne, men udvikler, forbedrer og producerer selv det meste af sortimentet.

ERHVERV

På denne side har vi samlet information, der er relevant for butikker og virksomheder.

FORBRUGER ANBEFALINGER

Se hvad andre forbrugere siger om Sterlings produkter.

TIPS

Find tips til brug af Sterlings produkter.

PRODUKTER

Læs mere om og find dit næste produkt fra Sterling Polish Company