Varenummer 970

Luftfrisker

- ALT SKAL SKINNE!
Produkter der sikrer en frisk og behagelig duft

Luftfrisker

Behagelige dufte til boligen, der både frisker og fugter luften.

Vores luftfrisker produkter fra Brait sikrer en langvarig og behagelig duft i hjemmet. Vi kan tilbyde mange forskellige luftfriskere, nogle til badeværelset andre til teenageværelset, stuen eller andre steder i hjemmet, der trænger til en ny og behagelig duft.

I vores sortiment findes der blandt andet luftfrisker sprays, som er oplagte at benytte på toilettet. Vi kan tilbyde et friskt udvalg af WC bloks i et vælg af dejlige dufte, der spredes i rummet ved hvert skyl. Se eksempelvis vores Brait WC block med en duft af lemon.

I den mere aromatiske ende kan vi tilbyde både duftpinde og duftblomster. Blandt vores udvalg af duftpinde kan vi blandt andet tilbyde en linje af premium duftpinde udformet i et smukt minimalistisk design, som dufter fortryllende.

Til den lidt yngre målgruppe kan vi tilbyde en linje af reed diffuser luftfriskere med friske og aromatiske dufte, såsom orientalske blomster og friskhed.

Vi kan desuden tilbyde et udvalg af duftblomster, hvor det er den kunstige blomst der spreder duften i hjemmet. Disse fås også i blomterdufte og friske dufte.

Alle luftfriskerne efterlader et velduftende hjem, der er præget af ro og afslappethed både på badeværelset, i soveværelset og ethvert andet rum.