Husholdning
– alt skal skinne!

De bedste rengøringsprodukter til hjemmet

Husholdning

alt skal skinne!

De bedste rengøringsprodukter til hjemmet

HUSHOLDNINGSPRODUKTER FRA STERLING

HUSHOLDNINGSPRODUKTER FRA STERLING

Grundige og effektive rengøringsprodukter til hjemmet og tekstiler. Sterling kan tilbyde produkter, der har været blandt danskernes foretrukne i årevis, simpelthen fordi de virker.

Uanset om det er badeværelset, der skal gøres rent og afkalkes, gulvene der skal vaskes grundigt, lagner og duge der skal være kridhvide eller hårde hvidevarer der skal afkalkes, kan Sterling tilbyde et udvalg af produkter til opgaven. 

For eksempel kan Sterling Brun Sæbe i gel få selv de mest genstridige pletter væk fra klinker, fliser, grillriste, malerrester og fedtpletter fra tøjet mm. 

I denne kategori findes der desuden effektive produkter til kalkfjerning samt de klassiske, effektive og mulitfunktionelle produkter Soda og Flydende Sæbespåner.

Læs mere om vores husholdningsprodukter under hvert produkt eller kontakt os for mere information.

VORES HUSHOLDNING PRODUKTER

VORES HUSHOLDNING PRODUKTER

Brun Sæbe, gel, 500 g

Er der kommet græspletter på ungernes tøj. Fortvivl ikke, Sterling Brun Sæbe i gelform er velegnet til at fjerne både græspletter samt gamle maling- og fedtpletter på tøjet.

Citronsyre, 500 g

Sterling Citronsyre bruges til rengøring af husholdningsmaskiner.
Den er effektiv til afkalkning af kaffemaskiner, elkedler og opvaskemaskiner.

Afkalkertabs, 8 stk

Når vand opvarmes i henholdsvis kaffemaskine og elkedel, sætter kalken sig fast. Disse kalkbelægninger påvirker husholdningsmaskinernes funktion og kan ødelægge dem.

Kalkløser Spray, 500 ml

Sterling Kalkløser Spray er et flydende rengøringsmiddel med højaktiv kalkløsning, der giver glans og samtidig fjerner kalk og andre pletter.

Sterling flydende sæbespåner

Flydende Sæbespåner, 750 ml

Sterling Flydende Sæbespåner indeholder ikke blødgøringsmidler, optisk hvidt eller fosfat. Skånsomt til uld, silke, læder og beklædning af høj kvalitet.

Soda, 500 g

Soda er et godt gammeldags rengørings middel, der kan bruges til en lang række formål.

Gå til vores afdelinger på: