Husholdning
alt skal skinne!

Det bedste til rengøring af dit hjem.

Sterling Kalkløser Spray, 500 ml

Sterling Kalkløser Spray er et flydende rengøringsmiddel med højaktiv kalkløsning, der giver glans og samtidig fjerner kalk og andre pletter fra brusekabiner, badekar, rustfrit stål, fliser, håndvaske, forkromede armaturer o.lign. For at undgå at kalken sætter sig, er jævnlig rengøring vigtig. Efter hvert bad bør vandet fjernes fra fliserne med f.eks. skraber, og sanitet bør jævnligt aftørres. Har kalken sat sig, er der hjælp at hente: Badeværelsesfliser, håndvaske og rustfrit stål rengøres nemt med Sterling Kalkløser Spray, der sprayes direkte på den våde flade.

For at mindske uheld i hverdagen er produktet forsynet med børnesikret lukkeanordning, der nemt kan sikres og afsikres (NB: Børnesikrede emballager bør dog ikke være en undskyldning for ikke at opbevare rengøringsmidler uden for børns rækkevidde!).

OBS! Må IKKE anvendes på emalje, marmor og aluminium. Ved tvivlstilfælde afprøves produktet først på et ikke synligt sted.

Læs databladet her

BRUGSANVISNING FOR MØBELPOLISH

Skyl overfladen

Produktet virker optimalt og eventuelle fuger bliver beskyttet, når du skylder overfladen med vand.

Spray et jævnt lag

Spray Sterling Kalkløser Spray på i et jævnt lag.

Vær tålmodig

Lad det virke i cirka 5 minutter.

Færidggør processen

Spul grundigt efter med koldt vand og aftør med en ren, tør klud.

SE VORES SENESTE INDLÆG

RELATERET PRODUKTER

Sterling WC Rens, 750 ml
Sterling WC-rens fjerner kalk og urenheder ekstra effektivt. Gør hygiejnisk rent med behagelig citrusduft. Fremstillet på miljørigtig vis på Dansk fabrik.
Sterling afkalkertabs, 8 stk
Sterling Afkalkertabs afkalker kaffemaskine, elkedel og andre husholdningsmaskiner, hvor det opvarmede vand sætter kalkaflejringer.
Sterling Soda, 500 g
Soda er godt gammeldags rengøringsmiddel, der kan bruges til en lang række formål i den daglige rengøring, f.eks. i forbindelse med tøjvask.

Gå til vores afdelinger på: