Yderligere information

Plumbo Heavy Gel Afløbsåbner, 550 g

Varenr. 3064

 

Plumbo Heavy Gel Afløbsåbner er en af de bedst sælgende afløbsrens i Norge, og nu kan den også fås i Danmark.

Plumbo Heavy Gel er tungere end vand og har en gellignende konsistens, der gør, at den effektivt trænger gennem vand og opløser propper af hår, madrester, sæbe og fedt. Den unikke blanding sikrer en kraftig afløbsåbner, der arbejder hurtigt og effektivt, men samtidig skånsomt, i alle typer afløbsrør.

Heavy Gelen er særligt velegnet til afløb med lille fald, f.eks. i badekar og bruser. Kan også bruges i toiletter med standard afløbsrør af plast. Beskadiger ikke porcelæn, lodning, emalje, septiktanke, plast eller rustfrit stål. Fjerner dårlig lugt.

Produktet kan bruges i alle typer rør, og er biologisk nedbrydelig.

Plumbo Heavy Gel er kraftigere og arbejder hurtigere og mere effektivt end andre flydende afløbsåbnere. Den unikke blanding af kaliumhydroxid, klor og rengøringsmidler resulterer i en kraftig afløbsåbner.

Se databladet hér

KØB PRODUKTET HOS

BRUGSANVISNING

 

Placér flasken på en fast overflade. Husk beskyttelsesudstyr. Tryk låget ned og drej. Undgå at spilde.

Tilstoppede/delvist tilstoppede afløb:
1. Hæld ca. 1/3 af flasken i afløbet.
2. Lad det virke i 30 minutter.
3. Skyl derefter med kogende/varmt vand.

Gentag ved behov. I vanskelige tilfælde kan produktet stå natten over, inden skylning.

Forebyggende brug:
Afløb der regelmæssigt stopper til, bør behandles regelmæssigt med 1/4 Plumbo Heavy Gel eller Naturent Biologisk Afløbsrens. Ved brug i toiletter, hæld mindst halvdelen af flasken i toilettet. Fyld dernæst mindst 1/2 liter vand i toilettet. Lad det virke i mindst 30 minutter, og skyl. Gentag ved behov.

Må ikke bruges i vaskemaskiner og opvaskemaskiner. Undgå at spilde på syntetiske overflader, aluminium, genstande belagt med guld, messing og eloxerede overflader. Spild uden for afløbet kan forårsage misfarvning. Skyl eller tør det væk øjeblikkeligt.

 

RELATEREDE PRODUKTER