Sterling får nye ejere

Vi kan hermed meddele at STEPCO Holding ApS, der er ejet af Marianne Mehder Rasmussen og Hans Glavind Rasmussen, har solgt datterselskabet Sterling Polish Company A/S til det familieejede norske selskab Krefting AS.

Dermed er fremtiden sikret for STERLING brandet og alle deres kvalitetsprodukter. Hans Glavind Rasmussen fortsætter i 6 måneder, og hjælper med overleveringen af selskabet. Hans vil desuden fortsætte i bestyrelsen. STERLING fortsætter sine aktiviteter fra ejendommen i Gentofte som hidtil.

Krefting har været leverandør og producent af mærkevarer af ren kvalitet siden 1964. Krefting tilbyder
produkter, som skal hjælpe deres kunder med at rengøre, fornye og beskytte deres ejendele. Kreftings mål er at kunne tilbyde mærkevarer til forbrugere, gennem gode og langsigtede samarbejder med grossistled og butikker. Krefting AS er mest kendt for at have leveret mærket Plumbo, som er hele Norges afløbsåbner, siden 1909.

Kreftings vision er, at blive det ledende mærkevarehus inden for teknisk kemisk i Skandinavien. STERLING vil sammen med Krefting AS fortsætte med at udbygge og forstærke aktiviteterne i Skandinavien, og i resten af Europa. Udover at forsvare og udvide STERLINGs produktsortiment, som er i gang med en
moderniseringsproces, vil vi også gå efter nye kundesegmenter inden for kort tid.

Vi glæder os til fremtiden!

Med venlig hilsen,
Hans G. Rasmussen og Jacob Krefting