Stoppet afløb? Prøv PLUMBO

Vi kan nu præsentere et nyt brand hos Sterling og i Danmark – PLUMBO.

Plumbo er et norsk brand, som har produceret afløbsåbnere i over 100 år. Plumbo er det bedst sælgende brand i Norge inden for afløbsrens, og vi er stolte over endelig at kunne introducere Danmark for de effektive og skånsomme produkter.

Afløbsåbner fra Plumbo

Plumbos produkter er ikke kun kendt for deres pålidelighed, men også for den enestående effektivitet. Fra afløbsrensere til specialprodukter til forebyggelse, tilbyder Plumbo produkter, der imødekommer behovene hos forbrugere, der ønsker pålidelige og effektive midler til at rense afløbet med.

Med Plumbos indtog på det danske marked åbner der sig en ny verden af muligheder for effektiv og pålidelig rensning af afløbet. Gennem mere end 100 år har Plumbo åbnet tilstoppede afløb, tilstoppede rør og afløb i huse. Plumbo har specialiseret sig i at decideret fjerne propper i tilstoppede rør, og har udviklet ekstremt effektive produkter, der kan fjerne enhver prop uden at det skader rørene.

Er det godt at bruge afløbsrens?

Plumbo har udviklet produkter med henblik på at tage størst mulig hensyn til miljøet og rør. Plumbo Heavy Gel Afløbsåbner er for eksempel biologisk nedbrydelig. Plumbo har desuden udviklet en serie af produkter der har enzymer og mikroorganismer som aktivstoffer under brandet Naturent. Naturent kan ligeledes købes hos os.

Plumbo Pulver Afløbsåbner

Plumbo Pulver Afløbsåbner er den originale norske afløbsåbner. Den er veldokumenteret og grundigt testet gennem årene. Det er en kraftfuld afløbsåbner, der er utrolig effektiv, til selv de mest genstridige blokeringer. Plumbo Pulver er især god til afløb i køkkenet og bryggerset, samt vanskelige propper i andre afløb. Pulveret opløser propper af madrester, organisk affald, hår og fedt. Dette produkt beskadiger ikke porcelæn, lodning, emalje, rør eller septiktanke. Pulveret kan desuden bruges til at optø frosne rør.

Plumbo Heavy Gel Afløbsåbner

Plumbo Heavy Gel Afløbsåbner er stærkere og arbejder hurtigere og mere effektivt end andre flydende afløbsåbnere. Heavy Gel er en kraftfuld, tung og tyktflydende afløbsåbner. Den høje densitet og gelkonsistensen gør, at den synker gennem vandet og effektivt opløser tilstopninger af fedt, madrester, fedt, hår, makeup, tandpasta, sæbe, shampoo, balsam m.m.

Den unikke blanding af kaliumhydroxid, klor og rengøringsmidler giver en råstærk afløbsåbner. Særligt velegnet til afløb på badeværelset samt rør og afløb med lille fald. Plumbo heavy Gel kan desuden bruges til toilettet og til at fjerne dårlig lugt. Den kan bruges i alle typer rør og er biologisk nedbrydelig.

Med det skarpe fokus på effektivitet og miljøvenlighed er det ikke overraskende, at Plumbo har vundet anerkendelse i Norge og nu er klar til at imponere danske forbrugere med de effektive afløbsprodukter.