RELANCERING AF STERLING SODA – DEN GODE GAMLE

Vi er så glade for at kunne afsløre at vi relancerer den gode gamle og pålidelige soda fra Sterling. Indpakningen har dog ændret sig en smule, da vi ønskede at få et børnesikret låg på, for en sikkerheds skyld.

Rengøring med Soda

Soda har været et universal rengøringsmiddel siden tidernes morgen, og det er ikke uden grund, at det stadig er et must have rengøringsmiddel i mange hjem.

Helt generelt set er soda ekstremt effektivt, fordi det er med til at blødgøre det meget hårde, og dermed kalkholdige, vand vi har i Danmark. Når man gør rent med vand der er blødgjort med soda, får man altså et mere skinnende og rent resultat. Soda er især effektivt til rengøring af fliser, køleskab, toilet og håndvaske. Fastbrændte madrester på gryder og pander kan ligeledes rengøres effektivt med soda.

Soda kan desuden bruges til tøjvask, opvaskevand og rensning af afløb. Se mere om de forskellige brugsmuligheder under produktet på hjemmesiden.

Soda – den nye gamle

Den nye gamle soda lander i supermarkederne i løbet af foråret 2024, og kan blandt andet kendes på at vi har genbrugt noget af det genkendelige design fra den oprindelige soda.