Afløbsrens – miljøvenlig og biologisk nedbrydelig

Vi er stolte over at kunne præsentere et nyt brand hos Sterling – NATURENT.
Naturent er et brand under Plumbo, som tager udgangspunkt i mere naturlige og miljøvenlige produkter til rengøring og vedligeholdelse af rør, som er 100% biologisk nedbrydelige. Produkterne i denne serie er baseret på enzymer, mikroorganismer og bakteriekultur, der nedbryder fedt og organisk affald i afløb.

Afløbsrens til forebyggelse

Produkterne fra Naturent er især gode til forebyggelse, da de naturlige enzymer og mikroorganismer nedbryder og opløser al organisk affald, der kan tilstoppe, så der ikke kan dannes propper i rørene.

Sådan undgår du lugt fra afløbet

Til at starte med lancerer vi to produkter fra Naturent, som begge er rigtig gode at bruge forebyggende mod tilstopning, men som desuden også er rigtig effektive til at undgå af afløbet kommer til at lugte helt uden at bruge ætsende og giftige kemikalier.

Naturent Biologiske Afløbsrensere

Det ene produkt vi kommer til at lancere er super nemt at bruge. Det er afløsbsrensere, som består af biologiske ingredienser, enzymer og mikroorganismer. Pakken består af 12 pinde, som man putter i afløbet en gang om måneden. De nedbryder og opløser al organisk affald, der kan tilstoppe, samt er meget effektiv som lugtfjerner. Pindene er ikke giftige, ikke ætsende og fri for blegemiddel. Når der er gået en måned tilføres blot en ny pind i afløbet. Afløbsrenserne virker bedst forebyggende for at undgå tilstopning, lugt og problemer med afløbets flow.

Naturent Biologisk Afløbsrens

Det andet produkt vi lancerer er en flydende afløbsrens, som på mange måder er helt unik. For det første er det en biologisk afløbsrens, som består af probiotiske og enzymatiske ingredienser. For det andet er den ikke giftig, ikke ætsende og fri for blegemiddel.

Afløbsrensen kan bruges i alle slags afløb og i alle typer toiletter. Den er mest effektiv som en forebyggende afløbsrens, og sørger for at holde afløb og toilet fri for blokeringer og er meget effektiv til som lugtfjerner.

Vi tror på at matchet mellem de danske forbrugere og Naturents produkter har rigtig meget potentiale, og vi glæder os til at se produktet på hylderne i supermarkederne i løbet af foråret 2024.