Varenummer 700

Sterling Sølvrens Silver Dip, 600 ml

Varenr. 700

Sterling Silver Dip Sølvrens er et hurtigt og renligt rensemiddel til let anløbent sølvbestik og andre sølvgenstande. Ønskes langtidseffekt, anbefaler vi vores Sterling Sølvpudsemiddel og Beskytter. Til smykker anbefaler vi vores Sterling Imprægneret Sølvpudseklud, der kan anvendes til alle blanke metaller.

OBS! Sterling Silver Dip Sølvrens er ikke anvendelig til smykker og andet med oxideringer, da disse kan forsvinde ved brug af væsken. Silver Dip kan heller ikke anbefales til smykker eller andet med mange kringelkroge, f.eks. kæder, hvor det kan være svært at skylle væsken ordentligt væk igen. Gemmer der sig en lille smule Silver Dip inde i f.eks. et armbånd, så ligger det og arbejder og vil til sidst ødelægge smykket.

Sterling Silver Dip Sølvrens må ikke anvendes på rustfrit stål (f.eks. knivsblade), guldsmykker og andre metaller. Husk at skylle vasken grundigt efter endt behandling for at undgå skjolder. Er uheldet ude, så puds straks vasken med et metalpudsemiddel (f.eks. Sterling Dollar Universal Pudsecreme). Dette kan kræve gentagne behandlinger.

Pas desuden på ikke at få stænk på tøjet.

Se databladet hér

KØB PRODUKTET HOS

 

Brugsanvisning

 

1. Fyld plastikkurven med bestik.

2. Skru låget på og vend beholderen, så bestikket dækkes af væsken i højst 2 minutter.

3. Skru låget af og tag kurven op.

4. Skyl kurven med bestikket grundigt under rindende vand – ikke direkte i vasken, men i en balje. Efterfølgende vaskes bestikket grundigt med opvaskemiddel og tørre grundigt af.

RELATEREDE PRODUKTER