Varenummer 511

Yderligere information

Undertitle

Sterling Ovn- og Grillrens Spray, 300 ml

Varenr. 511

Sterling Ovn- og Grillrens anvendes direkte i en kold ovn eller på kold grillrist, og fjerner hurtigt og effektivt fastbrændinger og genstridigt snavs. Sterling Ovn- og Grillrens er et aerosolbaseret rensemiddel, der er aktivt uden opvarmning. Produktet er særlig godt til rensning af el-ovne og havegrill. Rensen kan også anvendes på ikke selv-rensende flader i selvrensende ovne (ofte bunden).

Se databladet hér

 

KØB PRODUKTET HOS

BRUGSANVISNING 

 

Rensning af ovne og bageplader: Ryst dåsen omhyggeligt, hold den ca. 20 cm fra fladerne, og sprøjt skummet ud i et jævnt lag. Lad produktet virke i ca. 20 minutter, til skummet bliver flydende eller tørrer ind. Tør af med en våd klud eller svamp. Bageplader og riste vaskes omhyggeligt med vand og skylles rene. Ved kraftig belægning gentages behandlingen.

Rensning af havegrill: Læg grillristen på en avis, og ryst herefter dåsen omhyggeligt. Hold den cirka 20. cm fra den kolde rist og sprøjt skummet ud i et jævnt lag på begge sider af risten. Lad produktet sive i cirka 20 minutter til skummet bliver flydende eller tørrer ind. Fjern snavset med en stålbørste eller skuresvamp med sæbe og skyl efter med rent vand.

OBS! Da produktet er stærkt ætsende, er det vigtigt ikke at ramme uden for de emner, der ønskes renset. Undgå særligt aluminium, kobber og malede flader. Hvis produktet kommer på f.eks. gulv eller bordplade, neutralisér omgående med citronsaft, og skyl efter med rent vand. Undgå desuden at spraye på områder, hvor omgående aftørring ikke er mulig.

RELATEREDE PRODUKTER