Sterling Flydende Sæbespåner relanceres i bæredygtigt materiale

Fra februar 2021 bliver Sterling Flydende Sæbespåner relanceret i den danske dagligvarehandel i en ny transparent, genbrugsvenlig plastikflaske. Sterling Polish arbejder aktivt på at løfte det brede sortiment af produkter inden for kemisk teknisk rengøring til et bæredygtigt niveau, hvor miljøbelastningen reduceres kraftigt uden at gå kompromis med kvaliteten. Det er en indsats, der også indebærer udskiftning af emballager, og her er Sterling Flydende Sæbespåner seneste store initiativ.
Udover det miljømæssige løft af emballagen har en ny undersøgelse konkluderet produktets minimale indhold af problematiske stoffer for miljøet. Forbrugerrådet Tænk har i en test af gulvaskemidler givet Sterling Flydende Sæbespåner den bedst mulige karakter – en såkaldt ’A-kolbe’. Dvs. produktet egner sig ideelt til miljøvenlig gulvvask, da produktet hverken indeholder parfume, stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende eller for at skade forplantningsevnen.


Alle disse faktorer er årsag til, at Sterling Flydende Sæbespåner er udsmykket med officiel certificering fra Astma- og Allergiforbundet. Rengøring af tøj, møbler og gulv kan dermed foretages uden frygt for allergiske reaktioner.


Sterling Flydende Sæbespåner har i mange år været et af vores mest populære produkter blandt forbrugere. Det har i høj skyldtes produktets mange forskellige anvendelsesmuligheder, eftersom de flydende sæbespåner kan fungere som skånsomt vaskemiddel til uld, silke læder og syntetiske materialer samt effektiv rengøring af overflader af træ, marmor, granit mv. Netop de mange anvendelsesmuligheder har gjort Sterling Flydende Sæbespåner til et af de mest universelle rengøringsmidler på markedet.


Produktet består udelukkende af ren sæbe og er ikke tilsat parfume eller duftfremmende kemikalier. De flydende sæbespåner indeholder desuden ingen animalske ingredienser, hvilket er med til at sikre en helt vegetabilsk rengøring.


Læs mere om produktet på vores hjemmeside og køb produktet for eksempel hos nemlig.com eller Bilka.