STERLING POLISH INDGÅR NY AFTALE MED LYNGBY BOLDKLUB

Kort før nytår kunne Sterling Polish Company A/S glædeligt meddele, at virksomheden har forlænget sin sponsoraftale med Lyngby Boldklub med yderligere 1 år. Sterling Polish har haft et tæt samarbejde med klubben gennem en årrække, og netop støtten til det lokale fodboldmiljø har fortsat stor betydning for adm. direktør Hans Glavind Rasmussen (t.v.):

”Vi har været stolte samarbejdspartnere siden 2015, og vi ønsker klart at fortsætte med at bakke op om projektet. Resultaterne på banen går ikke vores vej i øjeblikket, og derfor er der særligt behov for at udvise støtte lige nu. Ikke mindst er jeg som direktør og ejer glad for også at støtte det fantastiske ungdomsarbejde, som mine egne børn selv var en del af, da de var små.” udtaler Hans Glavind Rasmussen i forbindelse med kontraktforlængelsen, der nu gælder resten af 2021.

Sterling Polish’ fabrik og hovedkontor ligger placeret i Gentofte Kommune, men flere af medarbejderne er bosiddende i Lyngby og er ofte at finde på stadion på kampdage. En aktivitet man glæder sig til igen kan lade sig gøre, når COVID-19 restriktioner tillader det.

Hele Sterling Polish ønsker Lyngby Boldklub al held og lykke i 2021!