Træbehandling

Træbehandling – Læs Bo Junkers historie med Sterling Teakolie

Velkommen til blog’en fra Sterling Polish Company. I denne og de forhåbentlig mange følgende indlæg vil du kunne læse om vores produkter og om hvordan du bruger dem bedst muligt og om hvordan du bruger dem til andet end det oprindelig tiltænkte.

Dette allerførste indlæg handler om træbehandling og kommer faktisk fra Bo Junker, der til daglig driver bojunker DESIGNSTUDIO og har været så heldig at få fingre i en lækker dansk design klassiker, der trængte til en kærlig hånd og en god omgang træbehandling.

Hvis man skulle have lyst til at se andre af Bos projekter, så kan hans Instagram eller hjemmeside varmt anbefales: https://www.instagram.com/bojunkerdesignstudio/
http://www.bojunker.com/

Bo har udover knofedt brugt Sterling Teakolie til at få den flotte stol tilbage til fordums pragt med hans træbehandling. Sterling Teakolie renser overfladen, fremhæver træets årer og giver teaktræ ny næring. Teaktræ skal jævnligt have olie, i modsat fald udtørrer træet og får en kedelig overflade. Olien påføres under træbehandlingen i et tyndt lag med en ren, fnugfri klud eventuelt af flere gange som Bo har gjort. Når olien er suget ind i træet, tørres efter med en tør klud.

Vidste du at Sterling Polish kvalitets sikrer alle deres produkter? Det vigtigste er, at kunden er tilfreds og kan se resultatet efter man har fulgt anvisningen på enten hjemmesiden eller etiketten.
Se alle vores produktkategorier her