Verdens første pudsecreme med EU’s miljøblomst

Stadig flere danskere vælger i dag miljørigtigt, når de handler ind i det lokale supermarked. Tidligere har opmærksomheden været forbeholdt fødevarer og personlige plejeprodukter, men i takt med den øgede bevidsthed, er opmærksomheden også rykket mod andre kategorier. Det betyder, at du nu også kan friske dit sølvtøj op med god samvittighed, når vi hos Sterling Polish, som de første i verden, præsenterer en miljømærket pudsecreme, nemlig Bistro Sølverensecreme med den anerkendte miljømærkning, EU-Blomsten.

Siden vi i 1970 udviklede Bistro Sølvrensecreme, er der opstået en stor efterspørgsel på miljørigtige produkter, og derfor har det også været en naturlig vej at gå for os, da vi ønsker at tilgodese vores kunders behov. EU-Blomsten er derfor dokumentation for, at Bistro Sølvrensecreme tager hensyn til miljøet under produktionen og ved efterfølgende brug.

Tre simple trin

Med en kemisk sammensætning af biologisk nedbrydelige materialer fungerer Bistro Sølvrensecreme med sine vandbaserede ingredienser som en sæbe, der kan bruges til at vaske fade, vaser og andet sølvtøj, så det igen fremstår pænt og rent. Produktet er derfor utrolig nem at arbejde med og ganske ufarligt.

Vi har samlet en let og simpel guide til, hvordan du bruger Bistro Sølvrensecreme, så du altid kan friske dit sølvtøj op og give det nyt liv. Hos Sterling Polish kalder vi det en vask-skyl-tør proces.

  1. Vask
    Start med at vaske dit sølvtøj med lunkent vand, så overfladerne bliver våde og kan tage imod Bistro Sølvrensecreme. Herefter smører du vaskecremen på og gnider det anløbne væk, ligesom du kender det fra en normal opvask.
  2. Skyl
    Når sølvtøjet er smurt godt ind i Bistro Sølvrensecreme, og du har vasket og gnubbet overfladerne, som du ønsker, skal du skylle grundigt efter med vand, til sølvtøjet er helt rent og uden rester af vaskecremen.
  3. Tør
    Når sølvtøjet er vasket grundigt for Bistro Sølvrensecreme, skal du blot tørre dit sølvtøj efter som ved normal vask. Vi anbefaler at bruge et rent og tørt viskestykke.

Få flere gode råd til hvordan du renser dit sølv og samtidigt forebygger pletter og anløb her.

Bistro Sølvrensecreme har været en fast del af Sterling Polishs produktion i mere end 20 år. Produktet bliver tilgængeligt i hele Norden og i andre udvalgte europæiske lande. Du kan læse mere om produktet her.