Varenummer 2551

Yderligere information

Undertitle

Sterling Brillerens Servietter, 50 stk

Varenr. 2551

Sterling Brillerens Servietter pudser brilleglas hurtigt og nemt med den fugtige renseserviet. Glassene bliver rene og antistatiske. Bør kun anvendes til briller med hærdet glas.

Servietterne kan bruges på tablets, smartphones, Pc- og Tv-skærme af glas, spejle, indersiden af bilruder, kameralinser, hjelmvisirer af glas, kunststof m.m.

Sterling Brillerens Servietter er pakket i separat folie, så de er nemme at have med på farten. Læg dem i bilen, tasken eller lommen – Der er 50 servietter i en pakke.

OBS! Sterling Brillerens må ikke anvendes til kontaktlinser!

Vores brillerens servietter er nu lavet i en mindre æske, så vi sparer på pappet. Derudover indeholder de 25% mindre plastik, og 99% mindre aluminium end vores forrige renseservietter.

Servietterne er desuden lavet af cellulose, som er et naturligt materiale.

Med vores nye brillerens servietter viser vi, hvordan man kan tage hensyn til miljøet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Sterling Brillerens Servietter er mindst lige så effektive som de forrige.

KØB PRODUKTET HOS

BRUGSANVISNING

 

Puds brilleglassene nemt og hurtigt på begge sider af glassene med den fugtige renseserviet. Brilleglassene er nu rene, blanke og antistatiske. Bør kun anvendes til briller med hærdet glas.

RELATEREDE PRODUKTER