Brillerens fra Sterling

Brillerens kommer i flere udgaver, men er noget man altid bør have i hjemmet. For brillerens kan mere end at pudse briller, så uanset om du har briller eller ej, kan du bruge brillerens derhjemme.

Hvad er brillerens?

Brillerens pudser effektivt briller på grund af en unik sammensætning af sprit og sæbe. Denne kombination gør ikke alene brillerne rene, den sørger også for at brillerne bliver antistatiske efter pudsning. Når glassene er antistatiske er de mere afvisende overfor støv og snavs.

Hvad kan man bruge brillerens til?

Brillerens er ikke kun til at pudser briller med. Sammensætningen af sprit og sæbe kan rengøre alle glasoverflader i huset, spejle, bilruder, kameralinser og kunststof som for eksempel laminat.

Brillerensen kan desuden bruges på tablets, smartphones, tv-skærme og computerskærme, dog anbefaler vi her Sterling Skærmrens, da den er særligt udviklet til dette formål, og fjerner støv, snavs og fedtfingre fra skærmen.

Brillerens servietter eller brillerens spray?

Hos Sterling kan vi både tilbyde brillerens servietter og brillerens spray. Vores produkter virker effektivt på alle typer glas.

Sterling Brillerens Spray sprøjtes direkte på brillerne og tørres efter med en klud til formålet. Brilleglassene er hermed rene, blanke og antistatiske.

Hvis det skal gå hurtigere, og være lidt nemmere har vi et udvalg af brillerenseservietter, som findes i æsker af 30 eller 80 stk. Servietterne er engangsservietter, og skal derfor smides ud efter brug. Servietterne er pakket separat, og er derfor nemme at have med på farten for eksempel i tasken eller i bilen.

Læs mere om vores Brillerens og Skærmrens under hvert produkt eller kontakt os for mere information.