Ovnrens og grillrens – hurtigt, nemt og effektivt

Ovnen og grillen skal renses fra tid til anden, og nok oftere end de fleste gør det. Før i tiden var det et langtrukkent projekt, med et produkt der skulle sidde natten over for at virke. Sådan er det heldigvis ikke længere. 

Nu kan du spraye ovnrens direkte i en kold ovn, lade det virke og tørre det overskydende produkt af med en våd klud.

Sterling ovn-og grillrens 

Sterling Ovn- og Grillrens står i mange hjem rundt omkring i landet, og det kan vi jo godt forstå, for den er både nem at bruge, og du får et skinnende resultat hver gang. Sterling Ovn- og Grillrens  fjerner hurtigt og effektivt fastbrændinger og genstridigt snavs. 

Sterling Ovn- og Grillrens skal rystes grundigt inden brug. Derefter skal den anvendes direkte i kold ovn ca. 20 cm fra fladerne, hvor ovnen skal dækkes i et jævnt lag af skummet. Skummet skal herefter sidde og virke i cirka 20 minutter til det bliver flydende eller tørrer ind.

Når produktet har fået lov til at sidde og virke, skal ovnen tørres af med en våd klud eller svamp. Bagepladerne og riste skal vaskes grundigt med vand og tørres af med en våd klud eller svamp. 

Og så er ovnen klar til brug igen. Ved kraftig belægning kan det være nødvendigt at gentage processen.

Hvordan renser man en grill?

Den nemmeste og mest effektive måde at rense havegrillen på er ved brug af Sterling Ovn- og Grillrens.

Grillristen lægges på en avis, og ovn- og grillrensen rystes grundigt før brug. Ligesom ved rengøring af ovnen, skal dåsen holdes i ca. 20 afstand fra grillen, imens skummet bliver sprøjtet på i et jævnt lag på grillristen på begge sider. Lad grillrensen sidde i ca. 20 minutter til skummet bliver flydende eller tørrer ind. 

Herefter kan snavs og skidt fjernes med en stålbørste eller skuresvamp med sæbe og skyl til sidst risten af med vand, og du er klar til at grille igen.

Hvor kan man købe ovnrens? 

Sterling ovn- og grillrens kan købes i de fleste supermarkeder landet over. Kan du ikke finde det produkt, du ønsker i nogle af dine nærbutikker, er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, så oplyser vi nærmeste forhandler.

Du kan også finde Sterling ovn- og grillrens online mange steder, nogle af vores online forhandlere kan du finde her: 

nemlig.com

coopmad.dk

bilkatogo.dk

Føtex køb og hent

Føtex Hjemmelevering

Sterling ovn-og grillrens datablad

Vi har altid vores datablade ved vores produkter, så de er nemt tilgængelige. Du finder derfor databladet til Sterling ovn- og grillrens lige her